Skip to content

Voordelig adverteren op Autotrack.nl

Autotrack - Check, Check
Autotrack - Check, Check

Auto's zoeken, Autobedrijf zoeken, Auto's verkopen, Financieren, Verzekeren en nog veel meer

Autotrack.nl, al 18 jaar de meest betrouwbare portal voor nieuwe en tweedehands auto's.

Waarom adverteren op Autotrack.nl?
 • Zoek een auto
 • Nieuw of gebruikt
 • Kies het model
 • Bepaal uw prijs

Met Autotrack.nl weet je waar je aan toe bent.

Autotrack.nl is al achttien jaar de meest betrouwbare website voor nieuwe en tweedehands auto's. Autotrack.nl biedt onafhankelijke informatie aan consumenten in samenwerking met ANWB, BOVAG en CARFAX.

Autotrack.nl is de partij tussen iemand die een auto wil kopen en de aanbieder van een auto. Zij geven informatie over deze auto's. De koper weet zo precies waar hij of zij aan toe is.

Adverteren op Autotrack.nl? Dat kan ook via UpstreamAds. Maandelijks worden er meer dan 28 miljoen banners getoond op Autotrack.nl.

Wij bieden de mogelijkheid om te adverteren op Autotrack.nl met verschillende formaten zoals leaderboard, rectangle of skyscraper. Het maakt ons niet uit of u lokaal, regionaal of landelijk promotie wilt maken voor uw product, dienst of bedrijf.


Wat zijn de mogelijkheden?

UpStreamAds regelt uw campagne op maat op Autotrack.nl, maar ook op andere websites en in apps. We zijn voordelig, maar wel volledig.

Uw banners worden vertoond op websites, binnen mobiele apps en desktop apps. Indien gewenst vertonen we uw banners exclusief op een platform of website.

Wij vertonen geen banners en advertenties binnen zoekmachines als Google en Bing en ook niet via Facebook. Deze platformen beschikken over een eigen gesloten systeem waar wij geen toegang toe hebben.

Aangeleverde banners worden na goedkeuring vertoond op vooraf goedgekeurde websites via een aantal exchanges. Deze exchanges hebben strenge beleidsregels aangaande gevoelige inhoud, zoals gokken, disciminatie en erotiek. Op dat soort websites adverteren wij niet. Vanzelfsprekend kunnen wij ook geen advertenties plaatsen binnen deze gebieden.

Met UpstreamAds bereikt u niet uw bestaande klanten, maar potentiële nieuwe klanten. En dat op elk platform: PC, Mac, tablet en mobiel.

 • Landelijk en lokaal bereik

  Kies dorp, stad regio of land. U kunt uw banner zo smal of breed vertonen als u wilt.
 • Minimale en maximale prijs

  Uw banners worden via exchanges aangeboden. Ons systeem zoekt de voordeligste en best scorende plaatsen voor uw uitingen. U stelt zelf een minimum en maximum in en betaalt nooit meer dan uw maximum.
 • Verantwoorde bugettering en geen verrassingen

  Mochten wij om welke reden dan ook niet voldoende bezoekers kunnen benaderen, dan blijft uw tegoed geldig voor andere dagen of campagnes. U betaalt alleen datgene waarvoor u wilt adverteren. Wij brengen niet meer in rekening dan daadwerkelijk gebruikt is.
 • Prospecting en retargeting

  De eerste campagne is altijd een prospecting camapgne: het systeem gaat op zoek naar de best presterende doelgroep. Aan de hand van deze campagne kan een retargetingcampagne worden opgezet om bezoekers die al eens op uw site zijn geweest terug te halen.

Wij zijn de voordeligste!

Neem voor alle mogelijkheden vijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u de scherpste aanbieding doen. Elders toch goedkoper? Dan is uw advertentiecampagne gratis!

Adverteren op Autotrack.nl hoeft niet duur te zijn!
 • Geen verrassingen

  Per campagne hanteren we setupkosten 10,- voor het goedkeuren van uw banners. Geen bijkomende kosten voor communicatie, hosting en advies.
 • Aandacht voor uw campagne

  Wij zijn pas tevereden wanneer u tevreden bent. Wij monitoren de voortgang van uw campagne en geven adviseren gedurende de looptijd over aanpassingen en budget.
 • Optimalisatie van resultaat

  Onze systemen zorgen voor het hoogste bereik tegen zo gering mogelijke kosten. Hierdoor halen we de beste resultaten voor u.
 • Bulk en premium

  U kunt uw budget verdelen tussen bulk- en premiumweergaven. Bij bulkcampagnes adverteert u vanaf 10 cent per 1000 weergaven. Met bulk bereikt u zonder specifieke targeting veel nieuw publiek - dit is vergelijkbaar met adverteren in een bushokje op op TV.
  Premiumcampagnes bieden wij aan vanaf 1,- per 1000 weergaven. Met premium selecteert u zelf de doelgroep en kunt u (tegen meerprijs) specieke groepen selecteren.
  Zo haalt u optimaal resultaat van uw campagne op Autotrack.nl en andere websites.
 • Rapportages en inzage

  Wij bieden u een login voor directe inzage in de voortgang van uw campagne - indien gewenst. Na afloop van uw campagne ontvangt u een PDF met resultaten, waarin uiteengezet de scores van uw campagne per land, stad, provincie en plaats en welke banner het beste scoorde.

Wil jij adverteren op Autotrack.nl?

100% tevredenheid Laagste prijs Groot bereik Geen verrassingen